loading ...
GÖNNEN SIE SICH
WELLNESS UND SPA
GESCHICHTE UND BEHANDLUNGEN
RESERVIERE
Brauchen Sie Hilfe?  
Unverbindliche Anfrage
Unverbindliche anfrage schicken
DE
ro hu en de
   

  Megyei szintű tehetségkutató verseny gyerekeknek

  SOVATA

  Sovata (Bad Sovata)

  GPS: 46.601477, 25.08757

  Tel.

  E-mail:    ̶

  nachricht senden

  Stadt: Sovata (Bad Sovata)

  Standort: Hotel Mogyoros - Szálloda

  Zeitraum: 23 November 2013 - 23 November 2013

  Program: Sa: 10:00 - 14:00

  Megyei szintű tehetségkutató verseny gyerekeknek

  Allgemeine Infos - Megyei szintű tehetségkutató verseny gyerekeknek Sovata (Bad Sovata)

  Kisiskolás gyerekek és líceumos fiatalok, számára szervez egyéni és csoportos tehetségkutató versenyt a Megyei Tanács és Marosvásárhely Önkormányzata, valamint megyei és hleybeli közművelődési intézmények és szervezetek támogatásával a Maros Megyei Képzőművészeti Szövetség és a Miorita Kulturális Egyesület.

  A megyei, döntő szakaszt 8 helyi-körzeti elődőntő előzi meg Szovátához a Kis-Küküllő mente és a Nyárádmente tartozik. Az eseményt közvetlen és állandó média-támogatással, teledom rendszerben képzelik el a szervezők, interaktív módon lehetőséget adva a nézőknek a közvetlen bekapcsolódásra.

  A szervezők nagymértékben számítanak a helyi közösség, civil szervezetek és vállalkozók támogatására, kiváltképp a helyi szakasz résztvevőinek, helyezettjeinek díjazásában.

  A szovátai körzeti szakaszt november 23-ra, péntekre tervezik, 10,00 órai kezdettel a Mogyorós. Szállóban, mely alatt minden életkor kategória szereplése megtörténik.

  Fontosabb tudnivalók:

  - fellépési idő 3 perc;
  - életkor 4 és 18 között
  what's nearby
  Suche in der Nähe
  • unterkünfte
  • gastronomie
  • dienstleistungen
  • attraktionen
  • veranstaltungen
  • Aktivitäten
  • Wanderwege
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Megyei szintű tehetségkutató verseny gyerekeknek

  Kisiskolás gyerekek és líceumos fiatalok, számára szervez egyéni és csoportos tehetségkutató versenyt a Megyei Tanács és Marosvásárhely Önkormányzata, valamint megyei és hleybeli közművelődési intézmények és szervezetek támogatásával a Maros Megyei Képzőművészeti Szövetség és a Miorita Kulturális Egyesület.A megyei, döntő szakaszt 8 helyi-körzeti elődőntő előzi meg Szovátához a Kis-Küküllő mente és a Nyárádmente tartozik. Az eseményt közvetlen és állandó média-támogatással, teledom rendszerben képzelik el a szervezők, interaktív módon lehetőséget adva a nézőknek a közvetlen bekapcsolódásra.A szervezők nagymértékben számítanak a helyi közösség, civil szervezetek és vállalkozók támogatására, kiváltképp a helyi szakasz résztvevőinek, helyezettjeinek díjazásában.A szovátai körzeti szakaszt november 23-ra, péntekre tervezik, 10,00 órai kezdettel a Mogyorós. Szállóban, mely alatt minden életkor kategória szereplése megtörténik.Fontosabb tudnivalók:- fellépési idő 3 perc;- életkor 4 és 18 között