loading ...
TREAT YOURSELF
WELLNESS AND SPA
HISTORY AND TREATMENTS
BOOK
Do you need HELP?  
Non-binding enquiry
Non-binding enquiry
EN
ro hu en de
   

  Megyei szintű tehetségkutató verseny gyerekeknek

  SOVATA

  Sovata

  GPS: 46.601477, 25.08757

  show on map

  Tel.

  E-mail:    ̶

  send message

  City: Sovata

  Location: Hotel Mogyoros - Szálloda

  Period: November 23 2013 - November 23 2013

  Program: Sa: 10:00 - 14:00

  Megyei szintű tehetségkutató verseny gyerekeknek

  Presentation - Megyei szintű tehetségkutató verseny gyerekeknek Sovata

  Kisiskolás gyerekek és líceumos fiatalok, számára szervez egyéni és csoportos tehetségkutató versenyt a Megyei Tanács és Marosvásárhely Önkormányzata, valamint megyei és hleybeli közművelődési intézmények és szervezetek támogatásával a Maros Megyei Képzőművészeti Szövetség és a Miorita Kulturális Egyesület.

  A megyei, döntő szakaszt 8 helyi-körzeti elődőntő előzi meg Szovátához a Kis-Küküllő mente és a Nyárádmente tartozik. Az eseményt közvetlen és állandó média-támogatással, teledom rendszerben képzelik el a szervezők, interaktív módon lehetőséget adva a nézőknek a közvetlen bekapcsolódásra.

  A szervezők nagymértékben számítanak a helyi közösség, civil szervezetek és vállalkozók támogatására, kiváltképp a helyi szakasz résztvevőinek, helyezettjeinek díjazásában.

  A szovátai körzeti szakaszt november 23-ra, péntekre tervezik, 10,00 órai kezdettel a Mogyorós. Szállóban, mely alatt minden életkor kategória szereplése megtörténik.

  Fontosabb tudnivalók:

  - fellépési idő 3 perc;
  - életkor 4 és 18 között
  what's nearby
  Search nearby
  • accomodations
  • gastronomy
  • services
  • attractions
  • events
  • recreational activities
  • trails
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Megyei szintű tehetségkutató verseny gyerekeknek

  Kisiskolás gyerekek és líceumos fiatalok, számára szervez egyéni és csoportos tehetségkutató versenyt a Megyei Tanács és Marosvásárhely Önkormányzata, valamint megyei és hleybeli közművelődési intézmények és szervezetek támogatásával a Maros Megyei Képzőművészeti Szövetség és a Miorita Kulturális Egyesület.A megyei, döntő szakaszt 8 helyi-körzeti elődőntő előzi meg Szovátához a Kis-Küküllő mente és a Nyárádmente tartozik. Az eseményt közvetlen és állandó média-támogatással, teledom rendszerben képzelik el a szervezők, interaktív módon lehetőséget adva a nézőknek a közvetlen bekapcsolódásra.A szervezők nagymértékben számítanak a helyi közösség, civil szervezetek és vállalkozók támogatására, kiváltképp a helyi szakasz résztvevőinek, helyezettjeinek díjazásában.A szovátai körzeti szakaszt november 23-ra, péntekre tervezik, 10,00 órai kezdettel a Mogyorós. Szállóban, mely alatt minden életkor kategória szereplése megtörténik.Fontosabb tudnivalók:- fellépési idő 3 perc;- életkor 4 és 18 között